Студиа – Шакти студио
18+
без
секс
+359 882 52 61 74
11-22ч. всеки ден
 • English
 • Студиа

  Фетишмасаж, центърът на еротичните масажи в София, разполага с две студиа, намиращи се в кв. Стрелбище както и с общо 7 стаи, напълно обзаведени, така че всеки път, когато Ни посещавате, да се насладите на ново преживяване!

  При влизане в Еротичния масажен център ще бъдете обгърнати в неповторимото усещане на обстановката…. Ако сте резервирали масажистка, тя ще отвори вратата за Вас и ще ви отведе в една от 7-те стаи на центъра за еротичен масаж. Обръщаме Ви внимание, че резервациите стават само по телефона.

  Стаите разполагат с баня с душ, така че можете да се изкъпете преди и след еротичния си масаж или ако предпочитате, да го направите с масажистката си, стига тя да предлага тази услуга.

  Във Фетишмасаж всички стаи са проектирани до най-малкия детайл, така че вашето преживяване да е уникално и да можете да се насладите на еротичния масаж, който сте избрали от ръцете на една или две от нашите еротични масажистки. Това е преживяване на което всеки мъж трябва да се наслади поне веднъж в живота си…

  Еротичен Масаж в София

  Фетишмасаж разполага и със стая, специално оборудвана за масаж на двойки, че да можете да се насладите на еротичен масаж с партньора си на ръцете на две от нашите масажистки или ако предпочитате – масажистка и масажист. В края на еротичния масаж може да останете сами в стаята за двойки, така че и двамата да завършете, както искате!

  Виж нашите масажистки.
  Секс и френска не се предлага!
  Направете резервация сега: +35988 2526174
  Адреси не посещаваме!
  всеки ден 11-22h