Еротичен масаж с женско голо тяло (Нуру масаж) – Фетиш масаж
18
без
секс
+359 882 52 61 74
11-21ч., неделя 14-20ч.
 • English
 • Еротичен масаж с женско голо тяло (Нуру масаж)

  Това е най-еротичният ни масаж, известен в България и под името “Тяло в Тяло”. Масажът се изпълнява на специално Нуру легло в специално пригодена за целта обстановка. В първата част, нашата красива и страстна масажистка нанася топло масажно олио (по желание процедурата може да се извърши и с Нуру гел) върху Вашето и нейното голо тяло, след което преминава в релаксиращ възбуждаш масаж. В следващата част масажът се концентрира върху Вашите ерогенни и интимни части. По време на част от масажа масажистката масажира Вашето голо тяло с нейното. Ако досега не сте опитвали допир на топло, нежно, секси тяло, намазано обилно с много масло, гарантирано ще се пристрастите. Масажът завършва с много приятно и мощно освобождаване. Възможни са и две освобождавания в рамките на часа. Ако желаете повече, всяко следващо се заплаща допълнително.

  Имайте предвид, че макар масажистката да е гола по време на Нуру масажа и самия масаж да е доста страстен и възбуждащ, нашето студио строго се дистанцира от сексуалните услуги.

  Нуру масажът се появява в Япония преди много време. В много страни по света се счита за висша форма в Еротичното изкуство!

  Всички услуги са с освобождаване!
  • 30 min: 120лв.
  • 60 min: 150лв.
  • 90 min: 250лв.

  Масажистки, които предлагат тази услуга в София:

  Виж и другите ни услуги.
  Секс и френска не се предлага!
  Направете резервация сега: +35988 2526174
  Адреси не посещаваме!
  понеделник-събота: 11-21h, неделя: 14-20h